News

SSST Novosti

Vijest

Online prijemni ispit za upis u akademsku 2021/2022

01. 04. 2021.

Zbog novonastale situacije sa virusom COVID-19, te strogim mjerama koje preporučuju nadležni organi i koje moramo poštovati za dobro svih nas, Univerzitet SSST je omogućio zainteresiranim kandidatima iz cijele Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta mogućnost polaganja online prijemnog ispita.

Termini održavanja prijemnih ispita ostaju isti prema unaprijed dogovorenim datumima koji su objavljeni na web stranici i možete ih pronaći na ovom linku: https://ssst.edu.ba/page/169/entrance-exams

Prijemni ispiti će se održavati putem aplikacije Zoom, te molimo zainteresirane kandidate da istu instaliraju na svoje računare. Ispiti će počinjati u 10h te kandidati za test engleskog i matematike imaju po sat i pol vremena, dok se za polaganje prijemnog ispita na programu Medicine, Farmacije i Stomatologije polaže jedan integralni test sa predmetima hemija, fizika i biologija te za svaki od navedenih predmeta kandidati za izradu testa imaju po 30minuta.

Ukoliko u jednom prijemnom roku kandidat ne položi prijemni ispit, postoji mogućnost polaganja opet u dogovorenom terminu prema već objavljenom rasporedu.

Svi zainteresirani kandidati treba da popune aplikacioni formular koji možete pronaći na ovom linku; https://ssst.edu.ba/page/269/undergraduate-application

Za sva dodatna pitanja molimo Vas da nam se obratite putem email adrese admissions@ssst.edu.ba ili putem broja telefona 033/975-002.

Ptica

Posjeti nas

Hrasnička cesta 3a, Sarajevo, 71 000

Bosna i Hercegovina

Prijemni ispiti se održavaju na SSST-u, od aprila do septembra, sa početkom u 9:00 časova.

Kontakt

Tel: +387 33 975 002

Fax: +387 33 975 030

administration@ssst.edu.ba

admissions@ssst.edu.ba

Skini brošuru

Uzmi priručnik za brucoše i spremi se za
SSST prijemni ispit.

Download Skini ovdje

SSST © 2018 Sva prava zadržana | Made by MANIA